Warsztat deserówtalerzowych
Warsztat deserów
talerzowych
Odkryj sztukę tworzenia przepysznych i pięknych deserów talerzowych!
Poznaj tajniki sztuki deserów talerzowych i stań się mistrzem cukiernictwa! Na tym kursie nauczysz się tworzyć wyjątkowe kompozycje smakowe, które łączą harmonię smaku, teksturę i kolor w prawdziwe kulinarne dzieła sztuki. Opanujesz techniki przygotowywania lekkich musów, wyrafinowanych bezowych kreacji czy zachwycających owocowych deserów – wszystko według sprawdzonych receptur i wskazówek mistrza Adama.Dzięki interaktywnym materiałom wideo i praktycznym lekcjom, krok po kroku zbudujesz pewność siebie i odkryjesz, jak łatwo można przygotować desery niczym z najlepszych restauracji. Kurs jest idealny zarówno dla początkujących, jak i pasjonatów, którzy chcą wynieść swoje umiejętności na wyższy poziom.Zapisz się już dziś, by zaskoczyć swoich gości deserami, które nie tylko zachwycą smakiem, ale również wyglądem.
Certyfikat ukończenia kursu
Dostęp do jakościowej wiedzy
Dostęp do zamkniętej społeczności
W ramach kursu otrzymasz dodatkowe materiały pdf !
Kupując nasz kurs, otrzymasz: listę potrzebnego sprzętu, oraz receptury na: żelkę, krem chantilly, Kruszonka migdałowa, wodę jabłkową, lody cynamonowe, krem namelaka i wiele innych.Nie czekaj dłużej i dołącz do grona zadowolonych klientów, którzy dzięki naszym materiałom dodatkowym, z łatwością tworzą prawdziwe arcydzieła kulinarne!
Pakiet 13 kursów cukierniczych!
-
Poznasz techniki robienia np. Kremu namelaka, chantilly i bezy oraz dobierzesz odpowiednie składniki do kruszonki migdałowej.
-
Samodzielnie zrobisz deser talerzowy który wygląda jak z restauracji.
-
Nabędziesz większej wiedzy na temat składników i technik używanych w cukiernictwie artystycznym.
-
Zdobędziesz wiedzę na temat dekorowania deserów oraz jakich talerzy używać.
-
Poznasz przepisy na kruszonkę, wodę jabłkową, cips cynamonowy, żele, smażoną dekoracyjną bazylię i wiele więcej!
Jego wyjątkowe umiejętności zostały docenione w 2024 roku, gdy zdobył II miejsce w Mistrzostwach Polski na pralinę.
Obecnie Adam jest szefem cukierni w prestiżowej Restauracji Belvedere, gdzie kontynuuje swoją pasję tworzenia wyjątkowych, estetycznych i pełnych smaku deserów.
Jest prawdziwym mistrzem cukiernictwa, łączącym perfekcjonizm, kreatywność i nieustanne dążenie do podnoszenia swoich umiejętności. Jego dorobek i osiągnięcia czynią go jednym z najbardziej uznanych cukierników w Polsce.