Anna Ligęza

Warsztat makaroników
wegańskich


Anna Ligęza

Warsztat makaroników
wegańskich

Chcesz nauczyć się robić makaroniki wegańskie?

Odkryj sztukę wypieku idealnych francuskich makaroników w wersji wegańskiej! Nasz kurs zapewni Ci kompleksową edukację w świecie tych słodkich przysmaków, eliminując produkty odzwierzęce. Na tym kursie poznasz kluczowe techniki wypieku - od przygotowania ciasta po wykończenie wegańskimi ganaszami i konfiturami. Kurs prowadzi Anna Ligęza cukiernik z wieloletnim doświadczeniem. Jej fascynacja cukiernictwem wegańskim, wynikająca z wieloletniego bycia wegetarianką, doprowadziła do stworzenia wyjątkowych smaków i kompozycji wypieków. Ania podzieli się swoją wiedzą na temat zamienników tradycyjnych składników, technik pieczenia oraz alternatywnych substancji roślinnych, jak aguafaba czy agar, które nadają niepowtarzalnego charakteru wegańskim wypiekom.

Zobacz zwiastun 

Write your awesome label here.
  • Napisy: Wkrótce!
  • 10 lekcji ( 1 godz. video )
  • NOWOŚĆ!
  • Poziom: podstawowy
  • Dostęp na zawsze!
  • Certyfikat ukończenia kursu
  • 14 dni gwarancji satysfakcji
Co otrzymam?
Dla kogo?
Materiały dodatkowe i bonusy
Co otrzymam w ramach tego kursu?

Certyfikat ukończenia kursu

Otrzymasz imienny certyfikat, który jest dokumentem potwierdzającym ukończenie kursu.

Dostęp do jakościowej wiedzy

Gwarantujemy, że uczysz się ze sprawdzonych źródeł - od najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie. 

Dostęp do zamkniętej społeczności

Otrzymasz dostęp do społeczności kursantów.

Dla kogo jest ten kurs?

  • Dla pasjonatów tortów.
  • Cukierników którzy chcą poszerzyć swoje umiejętności i odkryć nowe techniki.
  • Dla rozpoczynających swoją przygodę z cukiernictwem artystycznym.
  • Dla osób, które cenią sobie naukę w trybie online, ponieważ materiały edukacyjne są dostępne w każdym czasie i miejscu.

W ramach kursu otrzymasz dodatkowe materiały pdf !

Kupując nasz kurs, otrzymasz: Receptury na biszkopt francuski i wloski oraz ganasz cytrynowo-gruszkowy i czekoladowy z konfiturą jeżynową.
Nie czekaj dłużej i dołącz do grona zadowolonych klientów, którzy dzięki naszym materiałom dodatkowym, z łatwością tworzą prawdziwe arcydzieła kulinarne!
Promocja WIOSENNA!

Mega słodki pakiet 7 kursów cukierniczych!

Tylko teraz aż 80% taniej!
\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Co zyskam biorąc udział
w kursie?
Co zyskam po przejściu tego szkolenia?
  • Samodzielnie zrobisz idealne francuskie makaroniki w wersji wegańskiej, eliminując produkty pochodzenia zwierzęcego.
  • Otrzymasz wiedzę na temat zamienników białka jaja kurzego w wypiekach wegańskich i nauczysz się pracować z agarem, popularną substancją żelującą w cukiernictwie wegańskim.
  • Rozwiniesz swoje umiejętności kulinarne i zdobędziesz pewność siebie w kuchni!
  • Nauczysz się dwóch metod przygotowania makaroników: z wykorzystaniem bezy francuskiej oraz bezy włoskiej.
  • Poznasz sposoby użycia produktów takich jak aguafaba oraz liofilizat z aguafaby.
  • Poznasz przepisy przygotowania wegańskich ganaszy i konfitur do makaroników, wykorzystując substancje roślinne.
Poznaj mistrzYNIĘ
ANNA LIGĘZA
Cukiernik 
Write your awesome label here.
Ania to specjalistka w dziedzinie cukiernictwa wegańskiego, która pasję do kulinariów rozwijała już w trakcie nauki w Liceum Zawodowym, zdobywając tytuł kucharza zawodowego. Jej kulinarna podróż obejmowała pracę w restauracjach zarówno w Polsce, jak i za granicą, wzbogacona uczestnictwem w licznych kursach i szkoleniach, zarówno w renomowanych szkołach, jak i innych placówkach edukacyjnych. Jako zadeklarowana wegetarianka od wielu lat, Ania szczególne interesuje się cukiernictwem wegańskim, bezglutenowym oraz zdrowym. Jej niezwykły gust oraz zdolności w komponowaniu nietypowych kombinacji smaków stanowią o jej wyjątkowości. Dołącz do Ani w podróży po smakach i kreatywności, odkrywając innowacyjne podejście do cukiernictwa wegańskiego!
Lista lekcji 

Zobacz darmową lekcję próbną!

Lekcja 4 - Szprycowanie i wypiek metoda włoska

Zobacz darmową lekcje próbną!
Najniższa cena w ciągu 30 dni to 59 zł
Lekcja 4 - Szprycowanie i wypiek metoda włoska
Zobacz darmową lekcje próbną!

Wypróbuj bez ryzyka

14-dniowa gwarancja satysfakcji!
 Nic nie ryzykujesz. Wypróbuj warsztat przez 14 dni. Jeśli uznasz, że kurs nic Ci nie dał, to zwrócimy Ci pieniądze.
Tak po prostu.

Najczęściej zadawane pytania:

Jeśli masz więcej pytań, zapraszamy do
naszego działu FAQ

Jak działa 14-dniowa gwarancja satysfakcji?

Możesz kupić kurs i do 14 dni go zwrócić. Nic nie ryzykujesz. Wypróbuj warsztat przez 14 dni. Jeśli uznasz, że kurs nic Ci nie dał to zwrócimy Ci pieniądze. Tak po prostu.

Czy to jest kurs stacjonarny?

Nie. Jest to platforma z kursami online, które możesz oglądać gdzie chcesz i kiedy chcesz. Są to wcześniej nagrane i zmontowane materiały filmowe - ogrom wiedzy zgromadzonej w jednym miejscu i podzielonej na poszczególne lekcje. Filmy nagrane są w kinowej jakości, w rozdzielczości full HD.

Jak długo będę miał dostęp do kursu?

Dostaniesz dostęp do naszych kursów na zawsze.

Czy otrzymam fakturę ?

Tak, jeśli zaznaczysz taką opcję do każdego zakupu automatycznie wystawiana jest faktura.

Kiedy odbywa się kurs?

To kurs online z wcześniej nagranymi przygotowanym materiałem video. Możesz oglądać ten materiał w dzień i w nocy. Kiedy chcesz.

Jak wygląda certyfikat ukończenia kursu?

To imienny certyfikat do pobrania i wydrukowania po zakończeniu kursu.

Masz do nas pytanie? Nie krępuj się je zadać!