Warsztat pralini czekoladek
Warsztat pralin
i czekoladek
Odkryj sekrety perfekcyjnych pralin czekoladowych!
Przygotowaliśmy kurs online, który zabierze Cię w fascynującą podróż po świecie pralin czekoladowych. Dowiedz się, jak doskonale dobrać rodzaje czekolady, aby uzyskać idealną konsystencję i smak. W trakcie kursu zdobędziesz umiejętność temperowania czekolady, poznasz tajniki przygotowywania różnorodnych nadzień oraz techniki dekoracyjne, które uczynią Twoje praliny nie tylko smaczne, ale także prawdziwie artystycznymi. Rozpocznij kulinarne wyzwanie razem z nami i odkryj sekrety pralin czekoladowych, które zachwycą Twoje podniebienie i oczy. Dołącz już teraz, aby dać upust swojej kreatywności i na zawsze zmienić swoje podejście do przygotowywania deserów czekoladowych!
Certyfikat ukończenia kursu
Dostęp do jakościowej wiedzy
Dostęp do zamkniętej społeczności
W ramach kursu otrzymasz dodatkowe materiały pdf !
Pakiet 10 kursów cukierniczych!
-
Poznasz techniki wylewania form na praliny.
-
Rozwiniesz swoje umiejętności kulinarne i zdobędziesz pewność siebie w kuchni!
-
Zdobędziesz wiedzę na temat dokorowania i zamykania pralin.
-
Poznasz przepis na przepyszny ganash kawowy, malinowy, kokosowy.
-
Dowiesz się wszystkiego o temperowaniu czekolady.
-
Samodzielnie zrobisz praliny w domu.
Dwukrotna złota medalistka olimpijska w cukiernictwie artystycznym, Złota medalistka Mistrzostw Świata, Wicemistrzyni Polski i Europy w cukiernictwie, właścicielka pracowni artystycznej i sklepu internetowego Jula Smakula, dyplomowany cukiernik z tytułem mistrzowskim oraz instruktor zawodu, specjalista w dekoracji tortów w stylu angielskim, miłośniczka konkursów cukierniczych, tortów wielopiętrowych, anatomicznych figurek oraz stylu „life size”.
Autorka tekstów do magazynów branżowych, jurorka na konkursach artystycznych.