Warsztat burgerów slowfoodowych
Warsztat burgerów slow food
Zrób pyszne burgery w domu!
Wyobraź sobie smak świeżo upieczonych, puszystych bułek, soczyste, aromatyczne mięso, pełne sezonowych warzyw i autorskich sosów. Wszystko to możesz stworzyć samodzielnie w zaciszu swojej kuchni! Wszystkiego nauczy Cię Damian Jakubowski właściciel dwóch restauracji o nazwie "Wół na Stół", działających już ponad 10 lat. Przez te lata zdobył on bogate doświadczenie w przygotowywaniu wołowych burgerów i wszystkiego, co z tym tematem związane.
Na kursie nauczysz się nie tylko klasycznych technik formowania mięsa i wypiekania bułek, ale też komponowania niepowtarzalnych dodatków i sosów. Dołącz do naszego kursu burgerów slow food i odkryj tajniki przygotowywania tych kultowych dań na nowo.
Certyfikat ukończenia kursu
Dostęp do jakościowej wiedzy
Dostęp do zamkniętej społeczności
W ramach tego kursu otrzymasz receptury do przygotowania sosów, dodatków oraz bułek do burgerów.
-
Opanujesz umiejętności przygotowywania autentycznych, wysokiej jakości burgerów.
-
Dowiesz się jak wyrabiać ręcznie bułki do burgerów.
-
Nauczysz się wybierać najlepsze mięso do burgerów.
-
Dowiesz się jak komponować dodatki do burgerów, aby stworzyć wyjątkowe, zbilansowane smaki.
-
Dowiesz się jak przygotować unikalny sos pieczarkowy z rozmarynem, majonez, sos chimichurri oraz aioli.
-
Dostaniesz dostęp do zamkniętej grupy gdzie będziesz mógł wymieniać się przepisami i doświadczeniami.