Piotr ŚmiElak
Warsztat wędzenia mięs
Piotr Śmielak
Warsztat wędzenia mięs
Chcesz opanować sztukę tworzenia naturalnych wędlin, które zachwycają smakiem?
Odkryj tajniki tradycyjnego wędzenia szynek i kiełbas dzięki naszemu kursowi online! Naucz się, jak tworzyć wyśmienite, domowe wędliny, wolne od sztucznych dodatków, pełne naturalnego smaku i aromatu. Kurs jest idealny zarówno dla pasjonatów gotowania, jak i osób dbających o zdrową dietę, które chcą wprowadzić na swój stół najwyższej jakości wyroby. Dzięki praktycznym wskazówkom i sprawdzonym recepturom, opanujesz sztukę wędzenia, którą możesz dostosować do swoich upodobań. Zacznij już dziś i ciesz się satysfakcją z tworzenia własnych, ekologicznych wędlin!
Certyfikat ukończenia kursu
Otrzymasz imienny certyfikat, który jest dokumentem potwierdzającym ukończenie kursu.
Dostęp do jakościowej wiedzy
Gwarantujemy, że uczysz się ze sprawdzonych źródeł - od najlepszych specjalistów w swojej dziedzinie.
Dostęp do zamkniętej społeczności
Otrzymasz dostęp do społeczności kursantów.
W przygotowaniu.
-
Zdobędziesz wiedzę o tradycyjnych metodach wędzenia – Nauczysz się krok po kroku, jak prawidłowo wędzić szynki i kiełbasy, korzystając z tradycyjnych, sprawdzonych technik.
-
Nauczysz się, jak tworzyć zdrowe i ekologiczne produkty, bez sztucznych dodatków, co pozwoli ci cieszyć się smakiem wędlin wysokiej jakości.
-
Oszczędność i satysfakcja – Wytwarzanie własnych wędlin nie tylko pozwoli zaoszczędzić pieniądze, ale także da ogromną satysfakcję z własnoręcznie przygotowanych produktów.
-
Zdobędziesz umiejętność przygotowania domowych wędlin od podstaw, od wyboru mięsa i przypraw, po proces solenia, peklowania, wędzenia i dojrzewania.
-
Kurs online pozwala uczyć się we własnym tempie, w dogodnym czasie i miejscu, co sprawia, że zdobycie nowych umiejętności jest bardzo wygodne.
Poznaj mistrzA
Piotr Śmielak, pasjonat natury i doświadczony myśliwy, jest współzałożycielem Zagrody Szlędaki, ekologicznego gospodarstwa i agroturystyki położonego w sercu dawnej Puszczy Sulejowskiej, na północny-wschód od Warszawy. Stworzył to miejsce z miłości do natury i zdrowego stylu życia. Piotr od lat zajmuje się wytwarzaniem wędlin, łącząc swoją pasję do polowania z tradycyjnymi metodami obróbki mięsa. Produkty pochodzące z jego gospodarstwa są wytwarzane wyłącznie z najwyższej jakości mięsa, a proces wędzenia odbywa się przy użyciu naturalnych metod i ekologicznych przypraw.
Wypróbuj bez ryzyka
14-dniowa gwarancja satysfakcji!
Nic nie ryzykujesz. Wypróbuj warsztat przez 14 dni. Jeśli uznasz, że kurs nic Ci nie dał, to zwrócimy Ci pieniądze.
Tak po prostu.
Najczęściej zadawane pytania:
Jeśli masz więcej pytań, zapraszamy do
naszego działu FAQ
Jak działa 14-dniowa gwarancja satysfakcji?
Możesz kupić kurs i do 14 dni go zwrócić. Nic nie ryzykujesz. Wypróbuj warsztat przez 14 dni. Jeśli uznasz, że kurs nic Ci nie dał to zwrócimy Ci pieniądze. Tak po prostu.
Czy to jest kurs stacjonarny?
Nie. Jest to platforma z kursami online, które możesz oglądać gdzie chcesz i kiedy chcesz. Są to wcześniej nagrane i zmontowane materiały filmowe - ogrom wiedzy zgromadzonej w jednym miejscu i podzielonej na poszczególne lekcje. Filmy nagrane są w kinowej jakości, w rozdzielczości full HD.
Jak długo będę miał dostęp do kursu?
Dostaniesz dostęp do naszych kursów na zawsze.
Czy otrzymam fakturę ?
Tak, jeśli zaznaczysz taką opcję do każdego zakupu automatycznie wystawiana jest faktura.
Kiedy odbywa się kurs?
To kurs online z wcześniej nagranymi przygotowanym materiałem video. Możesz oglądać ten materiał w dzień i w nocy. Kiedy chcesz.
Jak wygląda certyfikat ukończenia kursu?
To imienny certyfikat do pobrania i wydrukowania po zakończeniu kursu.