Warsztat
pieczenia chleba bezglutenowego
Warsztat
chleba bezglutenowego
Chciałbyś nauczyć się piec chleb bezglutenowy?
Marzysz o chlebie bezglutenowym, który nie tylko smakuje równie wybornie, co tradycyjny, ale także jest zdrowy i pełen aromatu? Twoje kulinarne marzenia właśnie się spełniły! Przedstawiamy Ci nasz niezwykły kurs wypieku chleba bezglutenowego, prowadzony pod okiem niekwestionowanego mistrza piekarnictwa, Wiesława Kuci!
Czy jest możliwe zrobienie idealnego chleba bezglutenowego? Tak, to całkowicie realne! Nasz kurs jest dowodem na to, że chleb bezglutenowy może być nie tylko równie smaczny, co tradycyjny pszenny, ale również lepszy pod wieloma względami. Dowiesz się jakie mąki bezglutenowe są najlepsze, jaki dobrać sprzęt i składniki. Dołącz do naszego kursu i odkryj, jak stworzyć własne dzieło sztuki piekarskiej, które nie tylko nie zawiera glutenu, ale jest również pełne smaku i zapachu i przypomina w pełni chleby z glutenem.
Certyfikat ukończenia kursu
Dostęp do jakościowej wiedzy
Dostęp do zamkniętej społeczności
W ramach kursu otrzymasz dodatkowe materiały pdf !
Promocyjny pakiet 3 kursów chlebowych!
-
Dowiesz się jak upiec chleb bezglutenowy w domu!
-
Poznasz receptury wypiekania chleba bezglutenowego oraz jaka powinna być temperatura wypieku.
-
Poznasz tajemnice doboru najlepszych składników oraz technik, które sprawią, że Twój chleb będzie soczysty w środku, a skórka - idealnie chrupiąca.
-
Dostaniesz konkretne profesjonalne rady które sprawią że Twój chleb będzie najlepszy!
-
Dowiesz się jak wytwarzać mąkę bezglutenową samodzielnie w domu.
-
Nauczysz się kształtować ciasto, co pozwoli Ci cieszyć się aromatycznym i wspaniale wyglądającym chlebem!
Z wykształcenia jest piekarzem, specjalizuje się w piekarstwie artystycznym. Swoją wiedzę ugruntował studiując Technologię Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie.
Był wielokrotnym uczestnikiem i laureatem krajowych i międzynarodowych konkursów w piekarstwie artystycznym.
Od 2008 jest właścicielem autorskiej szkoły w Lublinie.
Prowadzi szkolenia piekarnicze w pracowni oraz w piekarniach w całej Polsce. Zajmuje się doradztwem technologicznym, opracowywaniem nowych receptur oraz udoskonalaniem produkcji w piekarniach.
ZDOBYTE NAGRODY:
II miejsce w piekarskich Mistrzostwach Świata w Dusseldorfie w 2010 roku
II miejsce w międzynarodowych mistrzostwach piekarskich Dusseldorf – Niemcy, 2009 r.
III miejsce w mistrzostwach Świata Europain Paryż – Francja w 2008 rokuI miejsce w piekarskich mistrzostwach Lesaffre Europy środkowo-wschodniej, Poznań – Polska w 2007 roku.