MARCIN JASIURA

Przed Tobą warsztat gdzie dowiesz się wszystkiego na temat tradycyjnego sushi. MARCIN JASIURA Właściciel i szef kuchni pierwszego w Polsce tradycyjnego sushi baru Noriko Sushi, położonego w samym sercu Wrocławia. Współtworzył innowacyjny londyński koncept Izakaya. Kilka lat spędził w Oslo, gdzie był zaangażowany w rozwijanie autorskiego sushi baru fusion. Doświadczenie w pracy z Japończykami nauczyło go szacunku do najwyższej jakości produktów oraz przywiązania do kultywowanych od lat, rygorystycznych zasad robienia sushi. Marcin szkolił się i brał udział w wielu konkursach w Japonii.

WARSZTAT SUSHI

KUP TERAZ ZA 59zł

Chcesz nauczyć się robić prawdziwe sushi?

Ponad 1,5 godziny

nagrań


KLIKNIJ I ZOBACZ WIĘCEJ:

17 lekcji w najlepszej

jakości HD!


Certyfikat ukończenia

kursu

Udział w jednym grupowym spotkaniu online z mistrzem

Lista lekcji:

1. Poznaj mistrza

2. Historia sushi

3. Sushi bary

4. Jak jeść sushi

5. Dieta japończyków

6. Serwowanie sushi

7. Akcesoria do robienia sushi

8. Ryż

9. Produkty do sushi


10. Wasabi

16. Przygotowanie nigiri/sashimi

17. Przygotowane maki

18. Przygotowanie uramaki

19. Opalanie sashimi

20. Przygotowanie dekoracji

21. Sos sojowy

22. Zakończenie


Czego się dowiem na szkoleniu?

Poznasz procedurę płukania ryżu


Dowiesz się jak gotować ryż do sushi


Dobierzesz odpowiednie dodatki


Samodzielnie zrobisz sushi w domu


Poznasz techniki krojenia ryby


Nauczysz się zwijania rolek, które się nie rozpadają


Zrozumiesz jak komponować i prezentować swoje sushi


Dowiesz się jak przygotować unikalny sos sojowy do sushi

Dla kogo jest to szkolenie?

Dla wielbicieli smaków kuchni azjatyckiej

To szkolenie jest dla mnie, kupuję:

Ale też dla szefów kuchni

Regularna cena kursu to 259 zł teraz możesz kupić je za 59 zł

Dla pasjonatów sushi i dla osób które chcą się dowiedzieć więcej.

Dla dbających o zdrowe i zbilansowane posiłki

Marcin Jasiura

Sushi master

Właściciel i szef kuchni pierwszego w Polsce tradycyjnego sushi baru Noriko Sushi, położonego w samym sercu Wrocławia.

Marcin Jasiura wrócił do Polski po ośmiu latach pracy w zagranicznych sushi barach: w Trondheim i Oslo, a ostatnie pół roku spędził w Londynie.

W tym czasie pracował z Japończykami, którzy pokazali mu istotę tradycyjnego sushi, tworzył luksusowe i nietuzinkowe projekty (jak np. połączenie ortodoksyjnego sushi i belgijskiego sour beer), odwiedzał bary swoich sushi mistrzów i dwa razy zajął 21. miejsce na światowych mistrzostwach sushi w Tokio.

Omakase dosłownie znaczy „pozostawiam to Tobie”. Jest japońskim sposobem przygotowywania dań skomponowanych przez szefa kuchni – na oczach gości. Oprócz doskonałej techniki omakase wymaga również ogromnej wiedzy o składnikach, produktach, jak i bardzo dobrej znajomości japońskiej kuchni. To wszystko znajdziesz w tym kursie!


POZNAJ MISTRZA

CO OTRZYMUJESZ W CENIE SZKOLENIA?

Udział w jednym grupowym spotkaniu online z mistrzem

7 dni gwarancji satysfakcji!

Certyfikat potwierdzający

ukończenie szkolenia

Dostęp do zamkniętej grupy

na facebooku

Dostęp do ponad 1,5 godziny materiału w wysokiej jakości!

Dostęp zawsze i wszędzie z telefonu, komputera czy też tabletu.

Niezdecydowany? Zobacz przykładową lekcje:

PRZYKŁADOWA LEKCJA:

Najcześciej zadawane pytania:

Jeśli masz więcej pytań wejdź na nasz dział FAQ

Czy to jest kurs stacjonarny?


Nie. Jest to platforma z kursami online, które możesz oglądać, gdzie chcesz i kiedy chcesz. Są to wcześniej nagrane i zmontowane materiały filmowe. Ogrom wiedzy zgromadzonej w jednym miejscu i podzielonej na poszczególne lekcje. Filmy nagrane są w kinowej jakości, w rozdzielczości full HD.

Jak długo będę miał dostęp do kursu?


Dostaniesz dostęp do naszych kursów na 12 miesięcy.

Czy otrzymam fakturę ?


Tak, jeśli użytkownik zaznaczy taką opcję do każdego zakupu automatycznie wystawiana jest faktura.

Obserwuj nas:

@2022 Warsztatmistrza.pl

Wszystkie prawa zastrzeżone


Bezpieczne PłatnośCi: